Monstertruckar, Cirkus & 5 dagars övertid.

Haft ett par intensiva dagar, igår startade dagen med ett besök hos Mamma/Mormor. Efter det ett besök av bästaste Tina o sötaste William. Wohow, babysug på hög nivå ! När de lämnat oss var de bara att göra oss iordning för dagens stora aktivitet. MONSTER TRUCK SHOWEN ! Det blev kalaslyckat. Kunde inte blivit bättre, L var helnöjd. Stod alldeles paralyserad och RÅGLODDE :)



Idag har vi städat o fixat här hemma, sedan fick vi besök av kära faster,
hon kom med supergoda glassar . MUMS !!
L härjade runder i trädgården en bra stund, han var alldeles lerig när han kom in. Tänk att lite vatten o jord kan glädja och sysselsätta ett barn så bra ;) O även sysselsätta mamman, för det var bara raka vägen in i duschen sedan haha!
Sedan tog vi en tur och hälsade på Svärmor/Farmor på hennes jobb. Det var trevligt eftersom det var ett bra tag sedan vi sågs.

Fick även Mamma/Mormor&Morfar på middag eftersom de skulle följa med oss till kvällsaktiviteten....
CIRKUSEN !! Middagen blev en lyckad klassiker, korv stroganoff & ris. Evigheter sedan det stod på vårat middagsbord. Mums Fillibabba (eller mums ballaballa som L säger, höhö)


hittade en häftig leksak till lillprinsen i cirkusbutiken. mycket omtyckt !



Clownen på Cirkusen blev INGEN favorit, men efter lite övertalan gick L med på att stanna. Åh, tur var väl det för han tyckte det var sååå kul. Hoppa, tjoha, klappa & tjöt hela långa kvällen :) Så ännu ett lyckat sommar äventyr.


Denna veckan har gått super fort och snart är det lördag, trots att det är övertid för Lilltjejen i mammas mage! Tackvare att jag har hållt oss sysselsatta med både det ena o andra har jag lyckats hålla mig glad & positiv. & skoj har vi haft :))

Idag är dagen då Honey gissade att snuttan skulle komma, men det tror jag inte för det är endast 1½ timme kvar på detta dygnet..

Nä mera upd imorgon. Nattinatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0